Extra mogelijkheden mobiele app

De mobiele Reisbalans-app heeft weer nieuwe mogelijkheden. Vanaf nu kunnen Reisbalans-gebruikers ook via de app hun ritten en kaarttransacties wijzigen en bevestigen. Uit een enquête onder de gebruikers was dit als nadrukkelijke wens naar voren gekomen. Onze ontwikkelaars zijn hier direct mee aan de slag gegaan. De vernieuwde app is te downloaden in Google Play en de App Store. 

GPS-ritten
Veel Reisbalans-gebruikers tracken hun ritten met de GPS in hun mobiele telefoon. Voor het completeren van de rit (reismiddel, projectomschrijving, reisdoel) en het bevestigen ervan hoeven zij niet meer naar hun webomgeving Mijn Reisbalans. Zij kunnen dit nu - als zij willen - ook doen via de mobiele app. 

mobiliteitskaartransacties
Ook alle transacties die met een (aan Reisbalans gekoppelde) mobiliteitskaart zijn gemaakt, zijn nu zichtbaar in de mobiele app. De gebruiker kan deze transacties in zowel Mijn Reisbalans als de mobiele app verantwoorden: reisdoel en projectcode toevoegen en de transactie bevestigen. 

Handmatig geregistreerde ritten
Wil een gebruiker een rit handmatig in Reisbalans registreren, dan blijft hij dat doen in de webomgeving Mijn Reisbalans. Via de mobiele app kan hij concept-ritten wél aanpassen, verwijderen en/of bevestigen. 

 

 

 

 

Meer nieuws

Nieuw: rittenvoorspeller

Nee, we zijn niet paranormaal begaafd. En aan magie doen we óók niet. Toch kan Reisbalans vanaf nu ritten voorspellen: de route en het reismiddel. Hoe het werkt en wat de gebruik...