Functionaliteiten

Registeren van kilometers/ritten

In Reisbalans is het bijhouden van kilometers en ritten een fluitje van een cent. Desgewenst kan dit zelfs volledig automatisch met hulp van de GPS in de mobiele telefoon.

Lees meer

Declareren
De geregistreerde kilometers krijgen in Reisbalans automatisch de bij u geldende (gedifferentieerde) vergoedingen mee. Losse bonnen kunnen eenvoudig worden geüpload.

Lees meer

Verantwoorden OV-gebruik
Voor zowel u als voor de Belastingdienst is het belangrijk dat het gebruik van mobiliteitskaarten door medewerkers verantwoord kan worden. Reisbalans maakt dit eenvoudig mogelijk.

Lees meer

Beheer mobiliteitsbudget
Een persoonlijk mobiliteitsbudget voor medewerkers wordt pas een succes met een goede beheeromgeving. Voor zowel werkgever als de medewerker. En dat is Reisbalans.

Lees meer

Ondersteuning leaserijder
Reisbalans geeft grip op (privé)gebruik van de leaseauto, onder andere door inzicht en feedback op tank- en rijgedrag en de inzet van bonus-malus-sytematiek.

Lees meer

Reisplanner
De reisplanner maakt het mogelijk om auto, fiets en openbaar vervoer met elkaar te vergelijken. De snelheid, de kosten én de CO2-uitstoot. En dat leidt soms tot verrassende inzichten.

Lees meer