Beheer mobiliteitsbudget

Inrichten van het budget

In Reisbalans kunt u de budgetten voor uw medewerkers inrichten op de manier zoals u het wilt. Zoals een vast en variabel deel, een onderverdeling naar reisdoel (privé, zakelijk, woon-werk) of bijvoorbeeld een apart brandstofbudget. Per medewerker wordt ook vastgelegd welke kosten zij uit hun budget kunnen declareren en welke vergoedingen hiervoor gelden. Uw medewerkers houden hun kilometers/ritten en eventueel andere reiskosten bij in Reisbalans. Ook kan een eventuele tankpas of mobiliteitskaart gekoppeld worden.  

mobiliteit

Registereren en declareren

In Reisbalans houden uw medewerkers hun kilometers/ritten en andere relevante kosten bij. Dit doen ze in hun persoonlijke webomgeving Mijn Reisbalans of met de mobiele app. Met 1 druk op de knop worden de kosten verwerkt met hun budget en als declaratie bij u ingediend. Transacties via een mobiliteitskaart of tankpas verschijnen automatisch in Reisbalans en worden door de medewerker verantwoord. Ook deze kosten worden direct met het budget verwerkt.

Altijd inzicht

Uw medewerkers zien in hun persoonlijke reisomgeving Mijn Reisbalans precies hoe het staat met hun budget. In Reisbalans staan de budgetstortingen weergegeven, de eventuele aangroei van het budget, afboekingen en uiteraard het huidige saldo. Medewerkers hebben inzicht in hun reizen, kilometers, transacties (via een eventuele mobiliteitskaart of tankpas) en overige (reis)kosten. Ook kunnen ze precies zien welke declaraties al zijn verwerkt en welke nog niet.