U wilt medewerkers duurzaam én efficiënt van A naar B laten reizen zonder dat u zelf met (extra) administratieve rompslomp wordt geconfronteerd. Maar waar begint u als werkgever en hoe weet u zeker dat de oplossingen die u introduceert goed passen bij uw organisatie en de mobiliteitsdoelstellingen? En dat u kiest voor een partner die bij u past en ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt en u volledig ontzorgd? 

Maak kennis met Reisbalans: een compleet pakket aan duurzame en flexibele mobiliteitsoplossingen voor werkgevers en werknemers. Met onze mobiliteitskaart en app kunt u gebruikmaken van OV, OV-fiets, NS fietsenstallingen, P+R parkeren, deelauto’s en meer…. Altijd inzicht in de reizen en kosten, geen bonnetjes, declaraties en andere onnodige administratieve rompslomp meer. Reisbalans scheelt tijd, brengt gemak en maakt de organisatie duurzamer.

Reisbalans als oplossing

Dus wilt u als organisatie medewerkers keuzevrijheid geven in mobiliteit, maar wel de regie houden op duurzame keuzes en kosten? Reisbalans biedt u de perfecte oplossing! Ervaar het zelf en start een pilot. Zo ontdekt u of Reisbalans bij uw organisatie past en uw medewerkers ook écht helpt met anders reizen. Zo merkt u ook hoe u administratief wordt ontlast en hoe u kunt sturen op duurzaam reisgedrag, passend bij uw mobiliteitsbeleid.  

Hoe werkt een Reisbalans pilot?

Door de pilot raken medewerkers bekend met veel verschillende mobiliteitsvormen. Dat is belangrijk, want anders reizen vraagt om andere keuzes en ander reisgedrag.

  • Reisbalans kijkt samen met u naar de mobiliteitsdoelstellingen
  • Op basis hiervan, en uw gewenste resultaat, wordt de pilot vormgegeven
  • Vaak zal die bestaan uit een mobiliteitskaart voor reizen in het OV, OV-fiets, fiets stallen, P+R parkeren en autodelen
  • En een app voor kilometerregistratie en declaratie
  • We spreken met elkaar de omvang en duur van de pilot af en wanneer deze als succesvol wordt gezien
  • Het gezamenlijk opstellen van de communicatie en het monitoren van het gebruik maakt er echt een gezamenlijke pilot van.

 

Is een pilot wat voor uw organisatie?

Reisbalans is er voor iedereen, maar vooral interessant voor middelgrote tot grote bedrijven met medewerkers die regelmatig zakelijke kilometers maken. Reisbalans vervangt de zakelijke kilometers met de eigen auto door medewerkers te laten kiezen uit verschillende duurzame mobiliteitsopties. Alles kan. De werkgever ontvangt de maandelijkse factuur achteraf.

Start vandaag nog!

Nu al enthousiast geworden? Neem meteen contact op en vraag een demo aan. Wij vertellen u alles over de looptijd, resultaten en voorwaarden van een Reisbalans pilot.

Misschien vind je dit ook interessant:

Man reist met het OV

Zo maak je het woon-werkverkeer van je medewerkers duurzaam én gemakkelijk

Lees verder
Deelvervoer

Van deur tot deur comfortabel reizen: deelvervoer als last mile oplossing

Lees verder
Pim de Weerd, Programma Manager Mobiliteit bij ASML.

In gesprek met Pim de Weerd over het snel veranderende landschap van de zakelijke mobiliteit

Lees verder

Het mobiliteitspaspoort: betaalbare deelmobiliteit voor de toekomst

Lees verder

6 tips om vitaliteit op de werkvloer te stimuleren

Lees verder