Reisbalans in uw bedrijf

Besparen op administratiekosten

Besparen op verwerkingskosten

De verwerking van bijvoorbeeld declaraties kost ongemerkt veel geld. Met Reisbalans vereenvoudigt u het proces, waardoor het efficiënter én effectiever wordt. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op uw administratiekosten.
Overzicht OV kaarten

Grip op gebruik en verbruik

Met Reisbalans krijgt u (weer) grip op gebruik en verbruik. Op het brandstofverbruik bijvoorbeeld, maar ook op (privé) gebruik van de leaseauto of de door u verstrekte mobiliteitskaart. Boetes of privégebruik kunt u eenvoudig verrekenen.
Overzicht financiële administratie

Kant-en-klare verrekeningen

Reisbalans genereert betrouwbare. actuele en kant-en-klare verrekeningen voor uw financiële administratie: direct bruikbare overzichten met uit te betalen en in te houden bedragen (netto en bruto).
Controle op alle reiskosten

Controle zoals u het wilt

Wilt u alle declaraties en transacties (laten) controleren en fiatteren? Dat is geen enkel probleem met de fiatterings-flow in Reisbalans. Doet u de controles liever steekproefsgewijs? Ook dat kan. U controleert zoals ú het wilt.
Optimale benutting fiscale ruimte

Benutting fiscale ruimte

Reisbalans saldeert automatisch. Kilometers met een vergoeding hoger dan 19 cent, worden verrekend met kilometers met een lage of geen vergoeding. Daardoor betalen u en uw medewerkers nooit meer teveel belasting.
Centrale registratie

Eindelijk echt inzicht

Door het gebruik van Reisbalans krijgt u eindelijk écht inzicht. Inzicht in het reisgedrag van medewerkers, in het rij- en tankgedrag, in de kosten en de vergoedingen. Essentiële kennis voor uw beleid!