Voor werkgever

Goed voorbereid van start

Met welk doel u ook kiest voor Reisbalans; de keuze heeft natuurlijk impact op de organisatie en de medewerkers. Wij begeleiden en ondersteunen u bij de voorbereidingen en de implementatie. Samen met u maken we een planning en bereiden de communicatie met de medewerkers voor. Zo nodig zetten we de laatste puntjes op de i voor uw (nieuwe) regelingen. We richten Reisbalans op maat in voor uw organisatie. Dankzij de planning en handige checklisten weet u precies wat wij van u nodig hebben én wat u van ons mag verwachten. Zo werken we samen toe naar een soepele start. 

Permanente aandacht

Onze aandacht en begeleiding stopt natuurlijk niet nadat uw organisatie met Reisbalans van start is gegaan. We monitoren het gebruik van Reisbalans en bespreken opvallende zaken met u. Ook houden we goed in de gaten of uw medewerkers bijvoorbeeld specifieke vragen stellen bij de klantenservice. Uw vaste contactpersoon van Reisbalans belt u regelmatig op even om bij te praten. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen. We zijn er voor u! 

Rapportages en verrekeningen

Samen met u bespreken we welke rapportages en verrekeningen u maandelijks gaat ontvangen. Voor veel werkgevers volstaat ons standaard-pakket. Dit bestaat ondermeer uit de declaratie-verrekening voor uw financiële administratie, met zowel netto als eventuele bruto uit te keren bedragen. Ook ontvangt u een verrekenbestand met in te houden bedragen voor extra of onjuist gebruik van de mobiliteitskaart. U kunt hierbij denken aan een toeslag voor 1e klas gebruik voor medewerkers die alleen toestemming hebben voor 2e klas reizen of aan privé-gebruik. Uw projectmanager overlegt met u welke mogelijkheden er zijn.