Zakelijke mobiliteit geregeld

Bij Reisbalans geloven we dat de weg naar een betere toekomst begint met naadloze, duurzame mobiliteitsoplossingen. Als marktleider streven we ernaar om niet alleen een dienstverlener te zijn, maar de absolute nummer één in zakelijke mobiliteit.

Neem contact met ons op

Aan de slag met Reisbalans

Reisbalans biedt een geïntegreerd systeem op maat, dat precies aansluit op het mobiliteitsbeleid van jouw organisatie. Inclusief een koppeling met de HR- en salarisadministratie.

Ook voor medewerkers wordt het een stuk gemakkelijker. Of ze nu reizen met de (deel)auto, (deel)fiets, trein, tram of bus. Medewerkers registreren én declareren voortaan eenvoudig al hun zakelijke mobiliteit via de Reisbalans app of portal.

Wil je meer weten over hoe wij aan de slag gaan?

Lees meer over onze werkwijze

Reisbalans in één minuut

Leer ons kennen door onze klanten:

klant ANWB

ANWB

Bij de zoektocht naar een geschikte partner was de veiligheid van het systeem heel belangrijk. ‘Daarom hebben wij gekozen voor Reisbalans’, vertelt Simone Eeken aan ons.

Lees meer over de ANWB

klant intralox

Intralox

‘Ik heb heb gezien dat Reisbalans bezig is met de aankomende CO2-rapportages, zodat werkgevers straks alle informatie uit het Reisbalans platform kunnen krijgen’, vertelt Maquento Lopes.

Lees meer over Intralox

klant eigen haard

Eigen Haard

Eigen Haard verwacht van medewerkers dat ze bewust met reizen omgaan. ‘Dat betekent dat je als medewerker voor de reis afweegt: is dat duurzaam?’, vertelt Annelies Burger.

Lees meer over Eigen Haard

Waarom Reisbalans?

Samenwerkingen met mobiliteitspartners voor een naadloze reiservaring

Wij werken samen met een groot aantal aanbieders van (deel)vervoer om jouw medewerkers een naadloze reiservaring van deur tot deur aan te kunnen bieden. Van parkeren via Yellowbrick en deelauto’s van MyMheels, tot deelscooters van Check en huurauto’s. Reisbalans biedt ook mogelijkheden met eigen deelvervoer (elektrische auto of fiets). Ook thuiswerkvergoedingen kunnen via Reisbalans worden geregistreerd.

Lees meer over deelvervoer

Meer weten over Reisbalans?

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.