Zakelijke mobiliteit geregeld met Reisbalans

De manier waarop mensen reizen verandert continu. Flexibel reizen en hybride werken winnen terrein en keuzes op het gebied van het verminderen van CO2– uitstoot, meer vitaliteit en kostenefficiëntie worden steeds belangrijker. Het mobiliteitsbeleid wordt daardoor steeds complexer voor de werkgever. Reisbalans helpt organisaties hierbij. Want wij maken zakelijke mobiliteit slimmer, duurzamer en gemakkelijker. Zowel voor de werkgever, als voor de medewerker.

“De implementatie was best complex. En ik vind dat Reisbalans enorm veel moeite doet om jou als klant daarin te helpen”

Simone Eeken, ANWB

Ruim 200.000 gebruikers

Inmiddels gebruiken meer dan 200.000 medewerkers Reisbalans voor de administratie en declaratie van zakelijk verkeer & vergoedingen.

Meer dan 200 tevreden klanten

Meer dan 200 bedrijven werken samen met Reisbalans voor het uitvoeren van hun mobiliteitsbeleid. Lees bijvoorbeeld de ervaring van onze klant ANWB.

Meer dan 10 jaar ervaring met mobiliteit

Met meer dan 10 jaar ervaring in de markt zijn wij een ervaren en betrouwbare mobiliteitspartner.

Hoe doen we dat?

Reisbalans biedt werkgevers een geïntegreerd systeem aan op maat, dat precies aansluit op het mobiliteitsbeleid van de organisatie. Inclusief een koppeling met de HR- en salarisadministratie. Zo wordt de registratie slim geregeld in elk administratief systeem. Dit zorgt voor meer grip en bespaart zeeën van tijd.

Ook voor medewerkers wordt het een stuk gemakkelijker. Of ze nu reizen met de (deel)auto, (deel)fiets, trein, tram of bus. Medewerkers registreren én declareren voortaan eenvoudig al hun zakelijke mobiliteit via de Reisbalans app of portal.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Bekijk dan ook deze pagina

Branches

Elke organisatie heeft afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, de locatie en de branche te maken met specifieke vraagstukken op het gebied van mobiliteit.

Meer weten over Reisbalans?

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.