Moeiteloze rittenregistratie

Medewerkers die werken, moeten ook reizen. De registratie van deze reizen, het reisdoel en vervoermiddelen kan dan een tijdrovende klus zijn en veel administratie opleveren voor de medewerkers én HR. Daarom bieden wij één platform voor eenvoudige rittenregistratie. Dan ben je gelijk klaar, óók voor je verplichte CO2-registratie.

Lees meer over CO2-registratie

Aan de slag met rittenregistratie

Medewerkers reizen naar kantoor, klanten of andere locaties met verschillende vervoermiddelen zoals de trein, auto, fiets en lopend, of zelfs een combinatie hiervan. In de Reisbalans app registreren ze eenvoudig hun ritten, het reisdoel (zakelijk of woon-werk) en vervoermiddel. Transacties met de mobiliteitskaart worden automatisch opgenomen in het overzicht en met de optionele GPS-functionaliteit worden reizen automatisch geregistreerd.

Lees meer over onze werkwijze

ANWB

wegenwacht auto

“Rittenregistratie werkt supereenvoudig met Reisbalans!”

‘De basis voor het nieuwe mobiliteitsbeleid is flexibiliteit en keuzevrijheid’, vertelt Simone Eeken van ANWB. Werknemers mogen zelf kiezen waar ze werken en hoe ze reizen. Daarnaast wilde de ANWB ook duurzaam reizen aanmoedigen. ‘We vergoeden elke kilometer die de werknemer reist, ongeacht het vervoermiddel’.

Lees dit klantverhaal

Eigen Haard

eigen haard auto

“Het sluit aan bij onze wendbare manier van werken.”

Eigen Haard verwacht van haar medewerkers dat ze bewust met reizen omgaat. ‘Dat betekent dat je als medewerkers voor de reis afweegt: is dat duurzaam?’, vertelt Annelies. ‘Vervolgens registreer je de reis in de app en wij zien aan de reacties van de collega’s dat ze het heel prettig vinden om op deze manier met hun vervoer om te gaan.’

Lees dit klantverhaal

Waarom kiezen voor Reisbalans

Meer weten over rittenregistratie?

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.