Reisbalans helpt je op weg

Veel gemeenten in Nederland hebben een breed mobiliteitsvraagstuk. Ze hebben vaak medewerkers die veel onderweg zijn, de gemeentelocaties hebben vaak een centrale ligging en ze willen het goede voorbeeld geven als het gaat om duurzaamheid binnen hun gemeente. Dit vraagt om een totaaloplossing voor duurzame mobiliteit, waarbij de medewerker flexibiliteit heeft en op ieder moment op de best passende manier kan reizen. Bij Reisbalans bieden wij deze totaaloplossing nu al bij meerdere gemeenten aan, zoals bij gemeenten Roosendaal en Hengelo.

Bekijk Gemeente Hengelo

Deelmobiliteit

man naast auto

Bij een flexibel mobiliteitsbeleid hoort keuzevrijheid voor het vervoermiddel dat je gebruikt. Om die keuzevrijheid te hebben, moeten medewerkers wel toegang hebben tot verschillende opties. Naast toegang tot het OV en eigen vervoer biedt Reisbalans daarom ook toegang tot verschillende deelvervoersdiensten. Zo kunnen medewerkers altijd kiezen voor het vervoermiddel dat past bij de reis die gemaakt moet worden.

Ontdek meer over deelmobiliteit

OV-abonnementen

vrouw in tram

De meeste gemeentehuizen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarom is het OV voor veel medewerkers van gemeenten een goede optie voor hun woon-werk of zakelijke reizen. Bied je medewerkers flexibiliteit en toegang tot duurzaam reizen met een OV-abonnement. En door het juiste abonnement te kiezen dat aansluit op het reisgedrag van jouw medewerkers bied kun je ook nog eens besparen op kosten.

Ontdek meer over onze OV-abonnementen

“We waren op zoek naar een flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing die ook aansluit op de behoefte van onze organisatie.”

– Gemeente Hengelo

 

Gemeente Roosendaal

Het is met Reisbalans ook mogelijk om eigen elektrische fietsen en auto’s beschikbaar te stellen voor medewerkers. Via de app van Reisbalans kunnen medewerkers deze deelbare auto’s en fietsen zelf reserveren, openen en sluiten. Voor gemeenten is het bijvoorbeeld mogelijk om het bestaande wagenpark helemaal deelbaar te maken, zodat deze snel en gemakkelijk gebruikt kunnen worden door jouw medewerkers. Bekijk in deze video hoe gemeente Roosendaal dat heeft geregeld met Reisbalans.

Lees hier meer over eigen deelvervoer

Meer weten over Reisbalans?

Vul onderstaande gegevens in en dan nemen wij contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.