Optimaliseer zakelijke mobiliteit met onze oplossingen

Reisbalans helpt bedrijven bij het optimaliseren van mobiliteit voor hun medewerkers. Onze geïntegreerde mobiliteitsoplossingen bieden een naadloze ervaring voor woon-werkverkeer en zakelijke reizen. Ontdek hoe wij duurzame vervoermiddelen combineren met eenvoudige registratie en declaratie en bekijk de voordelen van onze deelmobiliteit, huurauto’s en OV-abonnementen.

Deelmobiliteit

Onze deelmobiliteitsoplossingen, zoals deelfietsen, deelauto’s en deelscooters, bieden medewerkers de vrijheid om efficiënt te reizen, ook als last-mile solution. Dankzij automatische rittenregistratie en vergoedingen is het proces moeiteloos.

Ontdek deelmobiliteit

Huurauto

Met Huurauto krijgen medewerkers toegang tot een breed aanbod aan huurvoertuigen, ideaal voor zowel korte als lange huurperiodes. Met één factuur voor alle mobiliteitskosten bieden wij onze klanten gemak en overzicht.

Ontdek huurauto’s

Openbaar vervoer

Van OV Unlimited tot trajectabonnementen, wij hebben een passende oplossing voor jouw medewerkers. Met Reisbalans hebben werkgevers budgetzekerheid en medewerkers genieten van moeiteloze toegang tot het openbaar vervoer.

Ontdek openbaar vervoer

Eigen deelvervoer

Met onze eigen hardware kan Reisbalans jouw bestaande óf nieuwe (lease)auto’s deelbaar maken. Alle vervoermiddelen reserveer en open je gemakkelijk met de app. Zo bied je je medewerkers gemakkelijk toegang tot jouw poolauto’s en fietsen.

Ontdek deelvervoer

Ontdek de voordelen van onze mobiliteitsoplossingen

Meer weten over onze mobiliteitsoplossingen?

Vul onderstaande gegevens in en dan nemen wij contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.