App voor rittenregistratie en declaratie

Medewerkers kunnen woon-werkritten en zakelijke reizen eenvoudig en snel registreren en declareren in de Reisbalans app. Geregistreerde ritten verschijnen in het overzicht en kunnen met één druk op de knop gedeclareerd worden. Medewerkers kunnen zelf hun ritten registreren, of via GPS hun reizen bijhouden. OV-ritten verschijnen automatisch in het overzicht.

Gemakkelijk toegang tot mobiliteit

In de Reisbalans app krijgen medewerkers toegang tot veel verschillende soorten mobiliteit. Zo vragen ze eenvoudig een deelauto aan, boeken ze een taxi of huren ze een auto via de app. Medewerkers kunnen zo zelf kiezen wat de slimste of duurzaamste manier is voor de reis die ze willen maken.

Slim en duurzaam werken en reizen

Medewerkers kunnen niet alleen hun woon-werkritten of zakelijke reizen bijhouden via de Reisbalans app, ook het registreren en declareren van thuiswerkdagen gebeurt eenvoudig. Niet alleen reizen, maar ook de keuze voor werklocatie wordt makkelijker. Medewerkers kunnen kiezen waar, wanneer en hoe ze werken en reizen.

Eenvoudig declareren in de app

Parkeerkosten of een lunch declareren? Medewerkers declareren deze kosten ook gewoon via app. Door het bonnetje te fotograferen of scannen met de Reisbalans app wordt de declaratie direct verwerkt. Zoeken naar bonnetjes of verwerken van foutieve declaraties is daarmee verleden tijd.

In de app zien medewerkers terug hoeveel vergoeding ze in totaal hebben opgebouwd. Zo komen medewerkers aan het einde van de maand niet voor verrassingen te staan.

Misschien vind je dit ook interessant:

Man reist zakelijk

Top 4 grote vragen bij bedrijven rond de CO2-rapportageplicht

Lees verder
Man reist met het OV

Zo maak je het woon-werkverkeer van je medewerkers duurzaam én gemakkelijk

Lees verder
Deelvervoer

Van deur tot deur comfortabel reizen: deelvervoer als last mile oplossing

Lees verder
Pim de Weerd, Programma Manager Mobiliteit bij ASML.

In gesprek met Pim de Weerd over het snel veranderende landschap van de zakelijke mobiliteit

Lees verder

Het mobiliteitspaspoort: betaalbare deelmobiliteit voor de toekomst

Lees verder

Meer weten over de Reisbalans app?

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.