De Reisbalans Mobiliteit Quickscan

Hoe staat het eigenlijk met de mobiliteit van uw medewerkers? Wat zijn de afstanden en reistijden die ze moeten afleggen? Kan het slimmer, goedkoper of duurzamer wanneer ze toegang zouden krijgen tot andere vervoersmiddelen?

Als u hier geen antwoord op kunt geven, kunnen wij u die antwoorden bieden door middel van een Mobiliteit Quickscan. Op basis van een postcode analyse krijgt u inzicht in de mogelijkheden tot anders reizen voor uw medewerkers. Zo tonen wij eerst aan wat de meest logische reiswijze is. Vervolgens ziet u wat de impact op kosten en Co2-uitstoot is als uw medewerkers deze manier van reizen zouden gebruiken. Op die manier stellen wij een passend mobiliteitsaanbod samen voor uw organisatie.

De Mobiliteit Quickscan van Reisbalans begint met een kennismakingsgesprek met de Reisbalans mobiliteitsadviseur. Vervolgens voert de mobiliteitsadviseur de hierboven beschreven postcode scan uit op basis van de postcodes van alle werknemers. De resultaten worden verwerkt in een adviesrapport dat bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Meest geschikte manier van reizen
  • Aangeboden vervoersopties
  • Besparingspotentieel (o.a. Co2-uitstoot en reiskosten)

De mobiliteitsadviseur zal dit rapport samen met u doornemen. Een Reisbalans Mobiliteit Quickscan kost €699 en de doorlooptijd van rapportage is circa 2 weken na aanlevering van de benodigde data.

Ik wil een Mobiliteit Quickscan!

Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.