Mobiliteit goed geregeld

Als onderwijsinstelling wil je ook voor je medewerkers alles goed geregeld hebben. Dat geldt zeker ook voor zakelijke mobiliteit. Flexibiliteit en duurzaamheid zijn natuurlijk belangrijk, want je wilt wel het juiste voorbeeld geven. Maar bereikbaarheid en de gezondheid van je medewerkers staat natuurlijk op nummer één. Reisbalans helpt onderwijsinstellingen met het uitvoeren van hun mobiliteitsbeleid voor medewerkers. Zodat je medewerkers zonder zorgen kunnen reizen én hun ritten registreren, zonder dat jij daar als werkgever administratieve lasten bij ervaart.

Lees meer over rittenregistratie

Eigen deelvervoer

vrouw met deelfiets

Reisbalans kan bestaande of nieuwe deelauto’s of fietsen voorzien van de hardware die nodig is om een voertuig deelbaar te maken. Met dit systeem maak je het mogelijk om een voertuig online te reserveren en te openen met de Reisbalans app. Zo kunnen medewerkers zakelijke reizen, bijvoorbeeld korte ritten tussen verschillende locaties, op een duurzame manier uitvoeren.

Ontdek meer

Reisbalans OV Unlimited

man in tram

Met Reisbalans OV Unlimited kunnen medewerkers altijd onbeperkt met het OV voor een vast bedrag per maand, gebaseerd op een gunstige maatwerkprijs. Maken medewerkers minder gebruik van OV Unlimited? Dan stort Reisbalans het teveel betaalde bedrag terug op basis van nacalculatie. Dat is een laagdrempelige manier om OV-gebruik te stimuleren.

Ontdek meer

De voordelen van Reisbalans

Stimuleer duurzame zakelijke mobiliteit

Met Reisbalans zorg je ervoor dat medewerkers flexibel naar hun werk kunnen reizen. Stimuleer duurzame en gezonde vervoerkeuzes door bijvoorbeeld de kilometervergoeding voor fietskilometers volledig te vergoeden of deelfietsen aan te bieden via de Reisbalans app. Medewerkers registreren hun ritten gemakkelijk via de Reisbalans app of portal en krijgen zo ook toegang tot verschillende (deel)vervoeropties.

Lees meer over vergoedingen

Deze scholen werken al met Reisbalans

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.