Mobiliteit op maat

Als onderwijsinstelling wil je ook voor je medewerkers alles goed geregeld hebben. Ook dienstreizen, of zakelijke ritten en woon-werkverkeer. Met Reisbalans maak je flexibel en duurzaam reizen voor medewerkers makkelijk en laagdrempelig, terwijl de registraties en declaraties automatisch gekoppeld worden aan de HR-systemen. En Reisbalans registreert automatisch de CO2-uitstoot voor je. Dat alles zonder dat het jou als werkgever extra werk oplevert.

Lees meer over rittenregistratie

Flexibel en vitaal reizen voor medewerkers

Met Reisbalans zorg je ervoor dat medewerkers flexibel naar hun werk kunnen reizen. Stimuleer duurzame en gezonde vervoerkeuzes door bijvoorbeeld de kilometervergoeding voor fietskilometers volledig te vergoeden of deelfietsen aan te bieden via de Reisbalans app. Medewerkers registreren hun ritten gemakkelijk via de Reisbalans app of portal en krijgen zo ook toegang tot verschillende (deel)vervoeropties.

Lees meer over vergoedingen

Deze scholen werken al met Reisbalans

Reisbalans OV Unlimited voor het onderwijs

Met Reisbalans OV Unlimited kunnen medewerkers altijd onbeperkt met het OV voor een vast bedrag per maand, gebaseerd op een gunstige maatwerkprijs. Maken medewerkers minder gebruik van OV Unlimited? Dan stort Reisbalans het teveel betaalde bedrag terug op basis van nacalculatie.

OV-reizen automatisch geregistreerd

Ritten die medewerkers maken met de mobiliteitskaart worden automatisch geregistreerd in Reisbalans en meegenomen in de vergoeding. Zo werkt Reisbalans in overeenstemming met de onderwijs CAO’s. Het voordeel is daarnaast dat het saldo op de mobiliteitskaart van Reisbalans automatisch wordt aangevuld, waardoor medewerkers hun OV-reizen niet zelf voor hoeven te schieten.

Lees meer over OV-reizen

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.