Aantrekkelijk werkgeverschap

Boeien en binden met mobiliteit.

Minder leaseauto’s

Verklein uw wagenpark.

Mobiliteitskosten budgetteren

Inzicht en overzicht in uw kosten en het reisgedrag van medewerkers.

Leaseauto minder populair

Grote bedrijven in de zakelijke dienstverlening merken het steeds vaker, lang niet alle medewerkers zijn nog gecharmeerd van de leaseauto. Zij willen zelf bepalen hoe zij hun mobiliteit organiseren. De redenen zijn divers: geen parkeerplek in de woonomgeving, hoge parkeerkosten, de auto wordt nauwelijks gebruikt. Hoe faciliteert u medewerkers met mobiliteit die voldoet aan hun wensen?

Persoonlijk mobiliteitsbudget

Met een budget bepalen uw medewerkers zelf hoe zij reizen en tegen welke kosten. Het maakt hen bewust wat de mogelijkheden zijn en hoe daarmee om te gaan. Met Reisbalans ondersteunen wij u volledig met het bepalen van de hoogte van de budgetten en het inregelen hiervan .

Hoe implementeren?

In de praktijk blijkt dat het invoeren van een mobiliteitsbudget relatief eenvoudig is, vooral als een aantal stappen in de juiste volgorde en in het juiste tempo worden uitgevoerd. Deze stappen hebben betrekking op alle stakeholders in de organisatie, maar vragen wel enig reken- en uitzoekwerk. Met Reisbalans als uw deskundige partner zorgen wij voor de benodigde ondersteuning. Biedt uw medewerkers de keuze, dan kunnen zij het meest efficiënt reizen. Uw personeel aan het stuur en u houdt met Reisbalans optimaal zicht op reisgedrag en kosten.

“Maak mensen verantwoordelijk voor hun eigen reisgedrag, dat is wat ze willen vandaag de dag.”

Bert Jan Huegen – Business Development Manager

Reisbalans biedt de oplossing

Geen tijdrovende en handmatige declaraties. Inzicht in zakelijk reisgedrag en kosten medewerkers. Alle mobiliteitsvormen in één app en online omgeving. Een team met kennis van zaken en ruime openingstijden.

Hoe werkt Reisbalans?

Kiest u voor Reisbalans dan kiest u voor gemak. Wij bieden een slimme app om reiskilometers automatisch te registreren en te declareren. Hierbij krijgt u inzicht in de reizen, kosten en kilometers. Op maat in te regelen naar uw mobiliteitsbeleid en te combineren met de Reisbalans mobiliteitskaart.

Registreren

Eenvoudig bijhouden van kilometers en ritten

Declareren

Gemakkelijk declaraties opvoeren en uitkeren.

Mobiliteitskaarten

Toegang tot alle mobiliteit met één kaart.

Budgetteren

Flexibiliteit en controle over kosten.

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.