Reisbalans helpt je op weg

Als woningcorporatie wil je duurzame en dynamische mobiliteit voor medewerkers. Door de grote spreiding van locaties heb je al snel te maken met een hoop zakelijke reizen, wat resulteert in administratieve lasten voor medewerkers en HR vanwege de rittenregistratie en -declaratie. Tel dat op bij de duurzame ambities van je organisatie én de behoefte aan keuzevrijheid voor je medewerkers en je hebt een serieus mobiliteitsvraagstuk. Gelukkig kunnen wij je daarmee helpen.

Lees meer over Mobiliteitsoplossingen

Deelmobiliteit

man naast auto

De hele reis of alleen het laatste stukje: duurzame deelmobiliteit is een ideale oplossing voor zakelijke reizen. Met Reisbalans krijg je toegang tot deelauto’s, deelfietsen én deelscooters. Met onze reisplanner kun je zelfs multimodale reizen plannen en zie je in de near me functie welk deelvervoer bij jou in de buurt beschikbaar is.

Ontdek meer

Mobiliteitskaart

vrouw in tram

Met de mobiliteitskaart van Reisbalans krijgen medewerkers toegang tot het OV. De afgelegde reizen worden automatisch geregistreerd in de Reisbalans app of portal, waar medewerkers zelf het reisdoel (woon-werk, privé of zakelijk) kunnen ingeven. En medewerkers hoeven nooit zelf saldo bij te laden of voor te schieten.

Ontdek meer

“Een vaste reiskostenvergoeding paste niet in onze strategie ‘Wendbaar werken’. Daarom kozen we voor een pilot met Reisbalans.”

– Annelies Burger, Eigen Haard

Het verhaal van Eigen Haard

Eigen Haard, een woningcorporatie met meer dan 60.000 woningen in de metropool Amsterdam, zag de overgang naar hybride werken als een kans om een duurzaam en dynamisch mobiliteitsbeleid te implementeren. Reisbalans helpt Eigen Haard om dit mogelijk te maken met de slimme app en de mobiliteitskaart. Wij spraken met Annelies Burger, eindverantwoordelijke voor HR en Facility bij Eigen Haard, over hun aanpak voor mobiliteit.

Lees de volledige klantcase

Meer weten over Reisbalans?

Vul onderstaande gegevens in en dan nemen wij contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.