De ideale mobiliteitsmix

Je wilt het goede voorbeeld geven als het gaat om duurzaam zakelijk reizen. Maar je wilt je ook flexibel opstellen naar medewerkers en zoveel mogelijk opties bieden als het gaat om zorgeloos en comfortabel reizen. Reisbalans helpt je met het aanbieden van de ideale mobiliteitsmix voor jouw medewerkers. Of het nu gaat om het registreren van auto- of fietskilometers of het aanbieden van (eigen)deelmobiliteit, toegang tot het OV of zelfs huurauto’s.

Ontdek onze mobiliteitsoplossingen

Deelmobiliteit

man naast auto

Deelauto’s zijn een oplossing voor korte, zakelijke ritten en deelfietsen en -scooters kunnen een uitkomst bieden als ‘last mile’-oplossing, wanneer het laatste stukje tussen het treinstation en de eindbestemming moet worden afgelegd. De eenvoudige toegang via de Reisbalans app draagt bij aan de laagdrempeligheid van deze oplossing.

Ontdek meer

Openbaar Vervoer

vrouw in trein

Ritten die je met Reisbalans in het OV maakt, worden automatisch geregistreerd in onze app en online omgeving. En met een OV-abonnement bied je medewerkers flexibiliteit en toegang tot een duurzame manier van reizen. Door het abonnement te kiezen dat aansluit op het reisgedrag van jouw medewerkers, bied je je medewerkers gemak én kun je kosten besparen.

Ontdek meer

De voordelen van Reisbalans

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.