Duurzaam reizen

Stimuleren van het openbaar vervoer en beperken van autogebruik.

Flexibele mobiliteit

Medewerkers anders laten reizen en hen de mogelijkheden bieden waarmee dat kan.

Slimmer werken

Plaats- en tijdonafhankelijk werken geven ruimte om het anders te doen.

Reizen met het openbaar vervoer

Als gemeente of provincie geeft u graag het goede voorbeeld voor wat betreft duurzaamheid. De eerste regel in uw mobiliteitsbeleid is dan reizen met het openbaar vervoer. Pas als reizen met het OV geen optie is, mogen alternatieven worden gebruikt zoals de deelauto. En in het laatst geval pas de eigen auto.  Zo is al direct veel winst te bereiken.
Als dan ook vaak nog blijkt dat een groot deel van het personeel binnen een straal van 10 kilometer woont en makkelijk met de fiets of bus kan komen in plaats van met de auto, zijn alle belangrijke ingrediënten aanwezig om ook hiermee aan de slag te gaan.

Slim werken en slim reizen

Met Reisbalans kunnen wij uw medewerkers voor zien van een mobiliteitskaart met toegang tot alle vormen van OV en ketendiensten zoals OV-fiets en P+R parkeren. Hierdoor wordt de keuze voor reizen met het OV veel gemakkelijker. En wilt u het gebruik van de (elektrische) fiets stimuleren, dan nemen we ook die op in Reisbalans. Gericht sturen op duurzaamheid of kosten behoort dan zeker tot de mogelijkheden. Maandelijkse rapportages laten u zien hoe wordt gereisd, wat de kosten zijn en met welke modaliteiten is gereisd.

Combineer OV, auto en fiets

Flexwerken, flexibele werktijden en thuiswerken. De auto laten staan en gebruik gaan maken van het OV of de fiets. Veranderingen in beleid gaan niet direct gepaard met veranderingen in gedrag. Dit is iets wat moet groeien. Door onze ruime ervaring weten wij als geen ander wat hierbij komt kijken en wat er voor nodig is om gedragsverandering daadwerkelijk te laten gebeuren. Uiteraard leveren wij u ook de ondersteuning op dit vlak.

“Reisbalans helpt bij het verduurzamen van uw organisatie en maakt flexibel reizen heel gemakkelijk.”

Bert Jan Huegen – Business Development Manager

Reisbalans biedt de oplossing

Geen tijdrovende en handmatige declaraties. Inzicht in zakelijk reisgedrag en kosten medewerkers. Alle mobiliteitsvormen in één app en online omgeving. Een team met kennis van zaken en ruime openingstijden.

Hoe werkt Reisbalans?

Kiest u voor Reisbalans dan kiest u voor gemak. Wij bieden een slimme app om reiskilometers automatisch te registreren en te declareren. Hierbij krijgt u inzicht in de reizen, kosten en kilometers. Op maat in te regelen naar uw mobiliteitsbeleid en te combineren met de Reisbalans mobiliteitskaart.

Registreren

Eenvoudig bijhouden van kilometers en ritten

Declareren

Gemakkelijk declaraties opvoeren en uitkeren.

Mobiliteitskaarten

Toegang tot alle mobiliteit met één kaart.

Budgetteren

Flexibiliteit en controle over kosten.

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.