Flexibel reizen in de zorg met Reisbalans

De druk in de zorg is immens. Er zijn teveel mensen die hulp nodig hebben en te weinig handen om ze te helpen. De werkdruk voor het huidige personeel is hoog, nieuwe mensen aantrekken is ingewikkeld en iedereen komt tijd tekort.

Vooral medewerkers in de ambulante zorg hebben behoefte aan flexibiliteit in hun reizen, zonder onnodig veel administratie. Wie bij veel verschillende cliënten thuis komt en wisselt tussen verschillende locaties, heeft geen tijd om deze ritten apart te declareren.

Hoe zorgen we ervoor dat medewerkers zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn met declaraties en meer tijd kunnen besteden aan waar het écht om gaat?

Lees meer over Rittenregistratie

Meer tijd voor zorg

vrouw in tram kijkt op haar mobiel

Met Reisbalans verschaffen wij zorgprofessionals de middelen waarmee zij zo min mogelijk tijd kwijt zijn met het registreren en declareren van alle gemaakte ritten. Onze app zorgt ervoor dat alle ritten automatisch worden geregistreerd en hierdoor automatisch gedeclareerd kunnen worden. Reizen zij met de fiets of het OV, ook dat regelt u eenvoudig in Reisbalans.

Lees meer over Rittenregistratie

Combineer OV, auto en fiets

vrolijke werknemer

Met de Reisbalans mobiliteitskaart stimuleert u het gebruik van OV als alternatief voor de auto. Biedt uw medewerkers de keuze, dan kunnen zij het meest efficiënt reizen. Uw personeel aan het stuur en u houdt met Reisbalans optimaal zicht op reisgedrag en kosten.

Lees meer over OV-abonnementen

“Eindelijk een systeem dat de administratielast in de zorg vermindert!”

– Jan Verheij – Regiodirecteur Middin

Klantcase Middin

Toen zorgorganisatie Middin in 2016 op zoek was naar een mobiliteitspartner, hadden ze de volgende doelen voor ogen: de ambulante medewerkers zoveel mogelijk faciliteren met hun reizen én zo min mogelijk administratieve last bezorgen.
Met de Reisbalans app kunnen de kilometers die hun medewerkers afleggen gemakkelijk worden geregistreerd. Het is een slimme app, die aan de hand van de snelheid direct registreert of er sprake is van een fiets, auto of scooter-rit. De combinatie van het vervoermiddel en de kilometers levert direct de reiskostenvergoeding op; ideaal!

Bekijk hier het hele verhaal

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.