Minder administratiedruk in de zorg met Reisbalans

De werkdruk in de zorg is groot. Daarnaast heeft deze sector een ook groot mobiliteitsvraagstuk. Een groot aantal zorgmedewerkers reist iedere dag naar de werklocatie en ambulante medewerkers zijn altijd onderweg naar cliënten. Bij al deze reisbewegingen komt veel administratie kijken, waar je als zorgmedewerker niet teveel tijd aan kwijt wilt zijn.

Met Reisbalans kan de administratiedruk verminderd worden, door gemakkelijke registratie van woon-werk en zakelijke ritten. Zo kun je eenvoudig en automatisch ritten laten registreren met de GPS-functie in de Reisbalans app.

Lees meer over de Reisbalans app

Meer tijd voor zorg

zorgmedewerkers in overleg

Reisbalans maakt het makkelijk voor zorgmedewerkers om hun woon-werk en zakelijke ritten te registreren en declaraties te doen van reiskosten. Alle OV-ritten die met de Reisbalans mobiliteitskaart gemaakt zijn komen in de Reisbalans omgeving te staan. Met de Reisbalans app kunnen ritten met de auto, fiets of wandelend automatisch geregistreerd worden door middel van de GPS-functionaliteit. Zo ben je minder tijd kwijt aan administratie en heb je meer tijd om daadwerkelijk zorg te verlenen.

Lees meer over Rittenregistratie

Combineer OV, auto en fiets

vrouw op fiets

Met de Reisbalans mobiliteitskaart stimuleer je het gebruik van het openbaar vervoer als alternatief voor de auto. Voor veel medewerkers die werken op een vaste locatie kan het openbaar vervoer een goed alternatief zijn, vooral als dit wordt aangevuld met toegang tot de OV-fiets of ander deelvervoer dichtbij stations. Door verschillende vormen van vervoer aan te bieden kan de medewerker op ieder moment de keuze maken voor het meest efficiënte, comfortabele én duurzame vervoermiddel.

Lees meer over onze OV-oplossingen

“Eindelijk een systeem dat de administratielast in de zorg vermindert!”

– Jan Verheij – Regiodirecteur Middin

Klantcase Middin

Toen zorgorganisatie Middin in 2016 op zoek was naar een mobiliteitspartner, hadden ze de volgende doelen voor ogen: de ambulante medewerkers zoveel mogelijk faciliteren met hun reizen én zo min mogelijk administratieve last bezorgen. Met Reisbalans bieden ze nu beiden aan; medewerkers kunnen gebruikmaken van verschillende vervoermiddelen en kunnen door middel van de Reisbalans app gemakkelijk ritten registreren.

Bekijk hier het hele verhaal

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.