Mobiliteitsoplossingen op maat

Wil jij zelf in één keer een mobiliteitsoplossing regelen voor jouw medewerkers? Dat kan bij Reisbalans eenvoudig. Stel je eigen pakket samen dat aansluit op de mobiliteitsbehoeften van jouw organisatie en het reisgedrag van jouw medewerkers. Door de automatische registratie van alle ritten ben je gelijk klaar voor de verplichte CO2-rapportage vanaf 1 juli 2024. Ook fijn: Je ontvangt alles op één factuur. Geen losse tankbonnetjes, OV-declaraties of thuiswerkvergoedingen meer!

Kies jouw Mobiliteitspakket Lees meer over CO2-rapportage

Hoe werkt het?

In het onderstaande formulier bestel je gemakkelijk zelf het mobiliteitspakket dat past bij jouw organisatie. Je hebt de keuze uit drie verschillende pakketten waarmee je de mobiliteitsoplossing kunt samenstellen die aansluit op de reisbehoeften van jou medewerkers.

  1. Mobiliteit Basis: jouw medewerkers krijgen toegang tot de Reisbalans app voor de registratie en declaratie van hun zakelijke- en woon-werkverkeer
  2. Mobiliteit OV: jouw medewerkers krijgen naast het basispakket ook een mobiliteitskaart met toegang tot OV en tot deelmobiliteit via de Reisbalans app.
  3. Mobiliteit Totaal: jouw medewerkers krijgen naast het basispakket en OV ook toegang tot diensten als tanken, laden en parkeren.

Heb je vragen of interesse in andere oplossingen voor jouw organisatie?

Vul het formulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.