Mobiliteitsoplossing voor het MKB

Heb jij minder dan 100 medewerkers en wil jij eenvoudig in één keer een mobiliteitsoplossing regelen? Dat kan bij Reisbalans. Stel online je eigen pakket samen dat aansluit op de mobiliteitsbehoeften van jouw organisatie.

Regel alle vormen van vervoer voor jouw medewerkers, makkelijke registratie van ritten en krijg inzicht in het reisgedrag en CO2-uitstoot. Alles efficiënt op één plek geregeld, zonder gedoe of administratielasten.

Kies jouw Mobiliteitspakket

Hoe werkt het?

In het onderstaande formulier selecteer je eenvoudig de mobiliteitsoplossing die past bij de behoeften van jou en je medewerkers. Je hebt de keuze uit drie verschillende pakketten die je ook kunt combineren.

Je moet minimaal twee pakketten selecteren om verder te kunnen. Daarna vul je de contact- en bedrijfsgegevens in. Deze gegevens worden in de volgende stap gecontroleerd. Na akkoord wordt het bestelformulier verstuurd en ontvangen de tekenbevoegden een ‘Overeenkomst gebruik mobiliteitsdiensten’ ter goedkeuring en digitale ondertekening.

Mobiliteit Basis

Ritregistratie wordt een fluitje van een cent. Medewerkers krijgen toegang tot de Reisbalans app voor de registratie en declaratie van al hun zakelijke reizen. Door onze koppeling met verschillende salaris- en administratiesystemen worden alle declaraties automatisch verwerkt en verrekend met het salaris.

Lees meer

Mobiliteit OV

Jouw medewerkers krijgen naast toegang tot de Reisbalans app ook een mobiliteitskaart met toegang tot OV en deelmobiliteit. De OV-reizen worden automatisch verwerkt in de Reisbalans omgeving. Optioneel kun je als werkgever kiezen voor toegang tot deelvervoer zoals Greenwheels of MyWheels.

Lees meer

Mobiliteit Auto

Voor medewerkers met een (lease)auto bieden wij het pakket Mobiliteit Auto. Vul de dienstverlening van Reisbalans aan met autodiensten zoals tanken, laden en parkeren. Medewerkers kunnen zakelijke of woon-werkritten daarnaast nog steeds eenvoudig registreren in de Reisbalans app voor registratie en declaratie.

Lees meer

MKB met meer dan 100 medewerkers?

Voor de grotere bedrijven hanteren wij andere prijzen en kunnen wij meer maatwerk bieden. Ben je op zoek naar meer dan een standaardoplossing? Neem contact met ons op en wij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor een passende mobiliteitsoplossing. 

Neem contact met ons op

Heb je vragen of interesse in andere oplossingen voor jouw organisatie?

Vul het formulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.