Deelauto’s en deelfietsen als onderdeel van de ideale mobiliteitsmix

Bij Reisbalans geloven we dat de zakelijke mobiliteit van de toekomst een mix is tussen duurzame, comfortabele vervoermiddelen, waar medewerkers makkelijk en flexibel gebruik van kunnen maken. Het vervoermiddel dat de medewerkers kiezen, is afhankelijk van het reisdoel. En de rittenregistratie en vergoedingen van deze reizen verlopen automatisch – daar hoeft de medewerkers niet over na te denken. Bij Reisbalans is al veel mogelijk op het gebied van duurzame deelmobiliteit. Je leest op deze pagina meer!

Deelfietsen

Via de Reisbalans app en mobiliteitskaart kunnen medewerkers gebruikmaken van deelfietsen van Donkey Republic en (elektrische) OV-fiets. Deze zijn beschikbaar op veel plaatsen en perfect voor het laatste stukje van je reis.

Deelauto’s

Reisbalans werkt samen met een aantal aanbieders van deelauto’s: Greenwheels en Mywheels, om deelvervoer laagdrempelig te maken voor zakelijke reizen.

Deelscooters

Met de elektrische deelscooters van Check kunnen medewerkers in verschillende grote steden in Nederland ook gebruikmaken van dit vervoermiddel voor het laatste stukje van hun reis.

Eigen deelauto’s en deelfietsen voor jouw medewerkers: duurzaam en altijd beschikbaar

Naast onze samenwerking met verschillende leveranciers van publiek deelvervoer, is het met Reisbalans ook mogelijk om eigen elektrische fietsen en auto’s beschikbaar te stellen voor medewerkers. Via de app van Reisbalans kunnen medewerkers deze deelbare auto’s en fietsen zelf reserveren, openen en sluiten.

Lees meer over eigen deelvervoer

“Wat ik belangrijk vind, is dat medewerkers het gevoel hebben: dit is een instrument dat maakt dat ik mijn werk goed kan doen.”

– Gabriel Jas, Projectmanager HUIS van Roosendaal

Een huurauto als oplossing voor langere periodes

Met ons product Huurauto bieden wij bedrijven de optie om eenvoudig een huurauto te regelen voor zakelijke reizen. Dit kan als oplossing dienen voor zakenreizen, short-lease, of als vakantieauto wanneer de (elektrische) leaseauto niet voldoet. Op onze pagina over Huurauto delen wij enkele voordelen van deze dienst.

Ontdek de voordelen van huurauto’s

Altijd toegang tot deelmobiliteit met de Reisplanner

In de Reisbalans app heb je nu ook toegang tot een Reisplanner, waarmee je multimodale reizen kan plannen van A naar B. De Reisplanner is uitgerust met een speciale In de Buurt-functie. Hiermee zie je welke deelmobiliteit er bij jou in de buurt aanwezig is.

Wil je meer weten over deelauto’s, deelfietsen of duurzame deelmobiliteit?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.