Optimale zakelijke mobiliteit: maatwerk per sector

Ontdek onze branche-specifieke mobiliteitsoplossingen. Of het nu in de zorg, gemeente, overheid, zakelijke dienstverlening of onderwijs is, wij bieden geïntegreerde oplossingen afgestemd op de behoeften van elke sector. Onze focus ligt op duurzaamheid, vitaliteit en kostenefficiëntie, wat resulteert in een naadloze reiservaring voor medewerkers. Ontdek hoe wij zakelijke mobiliteit regelen, zodat jij je kunt concentreren op wat voor jouw organisatie het belangrijkst is.

Zorg

twee vrouwen in de zorg

Door het vereenvoudigen en stroomlijnen van het registratie- en declaratieproces besparen zorgverleners kostbare tijd die zij kunnen besteden aan hun kerntaak: onvoorwaardelijke zorg voor hun patiënten.

Ontdek meer

Uitzendbranche

vrouw met koptelefoon

Door een flexibel mobiliteitsaanbod en eenvoudige rittenregistratie sluit ons aanbod perfect aan bij de behoefte van uitzendkrachten. Met alle registraties op één plek verlicht het administratieve lasten voor uitzendbureau’s.

Ontdek meer

Gemeenten

twee mensen op scooter

Via onze app kunnen medewerkers gebruikmaken van eigen, altijd beschikbare elektrische poolauto’s en deelfietsen. Door de eenvoudige rittenregistratie worden administratieve lasten verlicht.

Ontdek meer

Overheid

zakelijk overleg

Ambtenaren krijgen met onze mobiliteitskaart onbeperkt toegang tot het OV, terwijl alle ritten automatisch verschijnen in Reisbalans ter bevestiging en declaratie. Zo houden we het simpel, kostenefficiënt en duurzaam.

Ontdek meer

Zakelijke dienstverlening

vrouw achter bureau

Transformeer zakelijke mobiliteit tot een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde. In een tijd waarin leaseauto’s steeds minder populair zijn en duurzaamheid steeds belangrijker, bieden wij flexibele alternatieven.

Ontdek meer

Onderwijs

studente met laptop

Voor het onderwijs maken wij het eenvoudig: alle mobiliteitsregistraties worden netjes verzameld in één systeem. Zo kunnen onderwijsprofessionals, docenten en medewerkers zich focussen op wat echt belangrijk is: het bieden van goed onderwijs.

Ontdek meer

Weten wat Reisbalans voor jouw sector kan betekenen?

Vul onderstaande gegevens in en dan nemen wij contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.