Huurauto

De behoefte in de markt van zakelijke mobiliteit is aan verandering onderhevig. Er vindt een transitie plaats naar een duurzaam wagenpark en de behoefte verschuift steeds meer naar gebruik in plaats van bezit. Dit is de aanleiding geweest voor Reisbalans om een nieuwe dienst in leven te roepen: de huurauto. Hiermee bieden wij bedrijven de optie om eenvoudig een huurauto te regelen voor zakelijke reizen. Op deze pagina delen wij enkele voordelen van deze dienst.

TripManager

Reisbalans werkt samen met TripManager om de huurauto aan te bieden. Gebruikers van Reisbalans kunnen gemakkelijk een auto afroepen via de TripManagers Portal, die wordt bezorgd of opgehaald op een van de vele aangesloten locaties in Nederland. Op basis van plaats, datum en type huurvoertuig, krijgen medewerkers binnen de omgeving van TripManager het aanbod beschikbare huurauto’s te zien.

Een huurauto in een paar klikken

Medewerkers kunnen zowel in de app als in de Reisbalans portal direct op de huurauto button klikken. Met deze klik worden ze direct doorgestuurd naar de omgeving van TripManager.

Alle mobiliteit op één factuur

Voor de werkgever is het ook eenvoudig: de kosten voor de huurauto verschijnen samen met alle andere mobiliteit waar de medewerkers gebruik van maken op één factuur. Reisbalans faciliteert het aanbod en begeleidt de reserveringen van de auto’s. De werkgever hoeft zich daar verder niet druk om te maken.

Landelijke dekking

Medewerkers krijgen met dit product direct toegang tot ruim 12.000 huurvoertuigen verdeeld over meer dan 225 locaties door heel Nederland. Om dit mogelijk te maken werkt Reisbalans samen met de bekende autoverhuurbedrijven Inqar, Hertz en Autohopper.

Altijd een passende auto

Doordat wij meer dan 12.000 auto’s tot onze beschikking hebben, hebben wij altijd een passende auto beschikbaar. De auto’s zijn voor zowel kortere als langere periodes te huur. Daarmee is het ook een ideale oplossing voor medewerkers waarbij de leveringstijd van de leaseauto is uitgesteld en waarvoor vervangend vervoer geregeld moet worden.

Meer weten over huurauto?

Wil je meer weten over Huurauto of ben je geïnteresseerd in één van onze andere diensten? Vul onderstaande gegeven in en dan nemen wij contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.