ANWB

klant ANWB

‘De basis voor het nieuwe mobiliteitsbeleid is flexibiliteit en keuzevrijheid’, vertelt Simone. Werknemer krijgen bijvoorbeeld vrijheid in hun keuze voor thuiswerken of werken op kantoor, reizen met de trein of met de auto.

Ontdek meer

Eigen Haard

klant Eigen Haard

De Amsterdamse woningcorporatie Eigen Haard verwacht van haar medewerkers dat ze bewust met reizen omgaat. ‘Dat betekent dat je als medewerkers voor de reis afweegt: is dat duurzaam?’, vertelt Annelies Burger.

Ontdek meer

Gemeente Hengelo

klant Gemeente Hengelo

In februari 2020 is gemeente Hengelo verhuisd naar een nieuwe huisvesting in de binnenstad. Dat bleek het ideale moment om de mobiliteits-behoefte van de medewerkers tegen het licht te houden.

Ontdek meer

Intralox

klant Intralox

Bij Intralox wilden ze medewerkers vrijlaten in hun keuze hoe ze van en naar hun werk willen reizen. ‘Maar’, zegt Maquento Lopes, ‘natuurlijk willen we sommige duurzame, vitale manieren van reizen wel meer stimuleren, zoals de fiets en het OV.

Ontdek meer

Middin

klant Middin

‘Als je bedenkt dat één medewerkers meerdere bezoeken op een dag doet, dan snap je wel dat de administratieve last die onze ambulante zorgmedewerkers ervaarden, best groot was’, vertelt Jan Verheij.

Ontdek meer

TUI

klant TUI

TUI wilde meer flexibiliteit voor medewerkers en minder administratieve lasten voor de teams van HR support en Payroll bij het verwerken van de mobiliteitsvergoedingen. Ook wilde TUI zich voorbereiden op de verplichte CO2-registratie van werkgebonden personenmobiliteit.

Ontdek meer

Deze klanten kiezen voor Reisbalans

Weten wat Reisbalans voor jou kan betekenen?

Vul onderstaande gegevens in en dan nemen wij contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.