Reisbalans in een aantal stappen

Wat zijn uw doelstellingen en wat zijn de mobiliteitsbehoeften van uw medewerkers?  Welke mobiliteitsoplossingen passen daar het best bij? Samen bespreken we de diverse mogelijkheden en bepalen we de aanpak. Wij bieden het meest complete pakket aan zakelijke mobiliteit en richten dit volledig in naar uw wensen. Zo wordt uw mobiliteit maatwerk.

Registreren

Met Reisbalans is het registreren van kilometers en ritten een fluitje van een cent. Dit kan handmatig, maar ook met hulp van GPS in de mobiele telefoon. Beide opties hebben we zo eenvoudig mogelijk gemaakt; het bijhouden van kilometers moet immers zo weinig mogelijk tijd kosten. Deze gegevens verschijnen vervolgens in Reisbalans; hier kan de medewerker zelf informatie (zoals woon-werk/zakelijk/privé en een projectomschrijving) toevoegen, indienen en laten fiatteren.

Declareren

De rittenregistratie is de basis van het declareren. Reisbalans koppelt automatisch de juiste vergoeding aan de kilometers, ook als deze per reisdoel of per vervoermiddel varieert. Dit voeren wij voor u op maat in in ons systeem.

Parkeerkosten of een lunch declareren? Uw medewerkers kunnen deze kosten ook declareren via de Reisbalans app. Heel eenvoudig, door te fotograferen of te scannen.

Mobiliteitskaarten

De ene keer de trein, de andere keer de OV-fiets of de deelauto. Dat is nog eens flexibel en gemakkelijk! U bepaalt welke reisopties uw medewerkers mogen gebruiken en wij regelen de rest. En heeft u binnen uw organisatie veel OV-abonnementen? Dan is het verstandig om het gebruik eens door ons te laten analyseren. De kans is groot dat u voordeliger uit bent met onze mobiliteitskaarten.

Mobiliteitsbudgetten

Met mobiliteitsbudgetten geeft u uw medewerkers een budget waaruit zij hun reiskosten declareren. Dit budget richten wij in op de manier zoals u het wilt. U geeft uw medewerkers de vrijheid om te reizen zoals zij dat willen, kunt bepaalde vormen van reizen binnen het budget extra stimuleren en reiskosten zijn op deze wijze voor u goed te budgetteren. Steeds vaker worden mobiliteitsbudgetten ingezet als alternatief voor de leaseauto, een fiscaal aantrekkelijk alternatief.

Mobiliteitsdiensten

Met onze mobiliteitskaart kan gebruik worden gemaakt van alle vormen van vervoer.

Bekijk ons overzicht

Op maat in te richten

Dashboard inrichting dat aansluit op uw mobiliteitsbeleid.

Controle naar wens

Wilt u het gebruik laten fiatteren? Alles is mogelijk, naar uw eigen beleid.

Inzicht en overzicht

Volledig inzicht in reisgedrag en reiskosten waardoor sturing mogelijk is.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Al uw zakelijke mobiliteit in één keer geregeld. Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een (digitale) afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.