Aan de slag met Reisbalans

Ben je op zoek naar de juiste mobiliteitsoplossing voor jouw organisatie? Met 10 jaar ervaring hebben wij bij Reisbalans de expertise om een passende oplossing te vinden die aansluit op jouw mobiliteitsbeleid. Wij vinden een persoonlijke aanpak belangrijk. Daarom gaan wij met jou als werkgever in gesprek om de beste samenstelling van onze mobiliteitsdiensten te bieden.

Meer weten over hoe wij jouw organisatie de beste mobiliteitsoplossing kunnen bieden?

Neem contact met ons op

“De implementatie van Reisbalans was best een complex en intensief proces. Ik moet echt zeggen dat Reisbalans er enorm veel effort op inzet om dat goed te laten verlopen.”

– Simone Eeken, HR adviseur bij ANWB

Start met Reisbalans in een paar stappen

Voordat jouw organisatie aan de slag kan met Reisbalans, zorgen wij ervoor dat onze dienstverlening helemaal aansluit op jouw wensen, en zorgen wij voor een succesvolle implementatie van Reisbalans binnen jouw organisatie. Benieuwd naar alle stappen waar wij je doorheen nemen wanneer je kiest voor Reisbalans? Zie de stappen hieronder en lees hoe wij jouw organisatie helemaal klaarmaken voor het gebruik van Reisbalans!

Stap 1

Mobiliteitsoplossing op maat

Na de keuze voor Reisbalans gaan wij aan het werk om onze dienst op jouw organisatie aan te sluiten. Samen bespreken we alle wensen, behoeften, onze mogelijkheden en welke mobiliteitsdiensten je gaat afnemen. Om de beste oplossing te bieden, stellen we onze dienstverlening zó in dat hij aansluit op jouw doelstellingen.

Stap 2 

Koppelen van systemen

Voordat je medewerkers kunnen starten, implementeren we Reisbalans binnen jouw organisatie. We koppelen Reisbalans aan de HR- en administratiesystemen, zoals AFAS of Visma. Zo kunnen de gemaakte reiskosten automatisch verrekend worden, en hoeven medewerkers geen aparte reiskosten te declareren.

Stap 3

Toegang tot werkgeversportal

Als werkgever krijg je toegang tot de werkgeversportal waarin je rapportages, verrekeningen en andere informatie over alles rond het gebruik van Reisbalans vindt. In deze portal krijg je inzicht in het reisgedrag van jouw medewerkers. Ook regel je hier welke medewerker toegang krijgt tot welke diensten.

Stap 4

Het onboarden van medewerkers

Wanneer alles is ingesteld kunnen jouw medewerkers starten. Zij ontvangen materialen en een online demo van ons systeem. Ze worden uitgenodigd om hun account te activeren en om hun mobiliteitskaart aan te vragen. Vervolgens zijn ze klaar om te reizen met Reisbalans!

Stap 5

Toegang Reisbalans app & portal

Na het onboarden van de medewerkers hebben zij toegang tot de Reisbalans app en portal. Hierin kunnen zij onder andere gemakkelijk ritten registreren, bevestigen en inzichten krijgen in alle reisbewegingen. De Reisbalans app kan daarnaast gebruikt worden voor (het plannen van) reizen.

Stap 6

Ondersteuning vanuit Reisbalans

Als medewerkers vragen hebben kunnen zij terecht bij onze klantenservice. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor alle vragen over het gebruik van Reisbalans of over bijvoorbeeld het reizen met de Reisbalans mobiliteitskaart. Als werkgever kun je met vragen terecht bij onze binnendienst.

Het klantverhaal van Intralox

Intralox wilde een flexibel mobiliteitsbeleid, met veel focus op duurzaamheid en efficiënte administratie. De verhuizing naar een nieuw kantoor in Hoofddorp bracht een goed moment met zich mee om de boel goed aan te pakken. Wij spraken met Maquento Lopes, HR-adviseur bij Intralox, over hun mobiliteitsbeleid.

Lees verder

Benieuwd hoe Reisbalans jouw organisatie kan helpen?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en een van onze collega’s neemt contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.