Reizen met het OV

Met onze mobiliteitskaart bied je je medewerkers toegang tot al het openbaar vervoer in Nederland. Op onze mobiliteitskaarten kunnen verschillende OV-abonnementen geladen worden. Zo kun je de abonnementen gebruiken die het beste aansluiten op de behoeften van jouw medewerkers.

Met een OV-abonnement bied je je medewerkers flexibiliteit en toegang tot een duurzame manier van reizen. En door het juiste abonnement te kiezen dat aansluit op het reisgedrag van jouw medewerkers bied je je medewerkers gemak én kun je kosten besparen.

OV Unlimited

Met OV Unlimited kunnen medewerkers altijd onbeperkt met het openbaar vervoer voor een vast bedrag per maand. Als werkgever krijg je budgetzekerheid door vaste maandelijkse kosten.

Lees meer over OV-Unlimited

Trajectabonnement

Gebruiken je medewerkers alleen voor hun woon-werkritten het openbaar vervoer? Dan is het trajectabonnement ook een passende optie die je je medewerkers kunt bieden.

Informeer naar de mogelijkheden

Abonnementen op maat

Ben je op zoek naar een OV-abonnement op maat dat perfect past bij de situatie van jouw organisatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag op weg!

Neem contact met ons op

OV-abonnementen in 2024 nog aantrekkelijker

Het demissionair kabinet maakte op Prinsjesdag op 19 september 2023 bekend dat de vrijstelling voor het verstrekken van OV-abonnementen voor je medewerkers gemakkelijker wordt. Zolang je aannemelijk kunt maken dat jouw medewerker hun mobiliteitskaart ook zakelijk gebruiken, kun je hen onbelast een OV-abonnement aanbieden. De medewerker hoeft dan geen registratie bij te houden van privé- en zakelijke ritten.

Deze verruiming maakt het makkelijker om je medewerkers via Reisbalans een OV-abonnement aan te bieden. Sinds begin 2024 gebruiken je medewerkers een OV-abonnement zonder dat ze per rit een reisdoel moeten registreren. Zo is het nóg gemakkelijker om je medewerkers een OV-abonnement aan te bieden waarmee ze duurzaam met het OV reizen!

Meer weten over de mogelijkheden?

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.