In de dynamische wereld van zakelijke mobiliteit is de zoektocht naar een complete mobiliteitsoplossing van cruciaal belang. Werkgevers streven naar centraal beheer van alle zakelijke mobiliteitsvormen met gegarandeerde beschikbaarheid. Reisbalans speelt hierop in door samen te werken met Vecore en een innovatieve oplossing te presenteren: van standaard bedrijfsauto’s of poolauto’s naar efficiënte deelbare auto’s.

De technologie achter deelbare auto’s

De essentie van de deelbare auto’s ligt in de hardware geïntegreerd in elke deelauto. Deze hardware faciliteert communicatie met de Reisbalans app, waardoor gebruikers real-time beschikbaarheid kunnen checken, reserveringen kunnen maken en toegang krijgen tot de auto. Het beheerportaal biedt een overzicht van de vlootconditie, reserveringen en meldingen, waarmee een betrouwbare mobiliteitsgarantie wordt geboden.

Administratief gemak en mobiliteitsgarantie

Dankzij onze geïmplementeerde hardware worden alle ritten automatisch geregistreerd, wat niet alleen administratief gemak voor werkgevers oplevert, maar ook mobiliteitsgarantie biedt. Werknemers kunnen te allen tijde vertrouwen op beschikbaar vervoer, ondersteund door een mobiliteitskaart die toegang biedt tot al het openbaar vervoer.

Alles geregeld via Reisbalans

Reisbalans gaat verder dan het simpelweg deelbaar maken van voertuigen; het biedt een complete mobiliteitsoplossing. Met de mobiliteitskaart, toegang tot diverse mobiliteitsdiensten en de mogelijkheid om het wagenpark deelbaar te maken, waarborgt Reisbalans mobiliteit voor organisaties.

De samenwerking met Vecore

De samenwerking tussen Reisbalans en Vecore vormt de ruggengraat van deze innovatieve mobiliteitsoplossing. Vecore levert niet alleen de benodigde hardware maar voorziet ook in geavanceerde softwareoplossingen om voertuigen deelbaar te maken. Deze synergie tussen Reisbalans en Vecore garandeert een vlekkeloze integratie van hardware en software voor een optimale deelbaarheid van auto’s.

Gemeente Hengelo als duurzaam voorbeeld

Een inspirerend voorbeeld van geslaagd eigen deelvervoer is te vinden bij de gemeente Hengelo de gemeente Hengelo. Hier reserveren en openen medewerkers de deelauto’s en fietsen moeiteloos via de Reisbalans app. Deze duurzame stap benadrukt niet alleen de optimalisatie van voertuigen maar stimuleert ook actief het gebruik van deelvervoer binnen de gemeente.

In een tijd waar mobiliteit essentieel is voor zakelijk succes, biedt Reisbalans met haar samenwerking met Vecore een doeltreffende oplossing om van standaard poolauto’s naar efficiënte eigen deelauto’s te evolueren. Met de juiste hardware en software legt dit partnerschap de basis voor een naadloze integratie en een veelbelovende toekomst van deelbare zakelijke mobiliteit.

Meer weten?

Bekijk onze pagina over hoe je jouw bedrijfsauto’s deelbaar maakt!

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant:

Hoe de CSRD voor jouw MKB relevant is én kansen biedt

Lees verder

Hoe werkgevers het file- en parkeerprobleem kunnen helpen oplossen

Lees verder

Duurzame mobiliteit: uitdagingen en oplossingen voor drie sectoren

Lees verder
Vrouw bij een bushalte

Alles wat je moet weten over OVpay voor zakelijk gebruik

Lees verder
Vrouw werkt aan een bureau.

Belangrijke fiscale wijzigingen voor werkgevers in 2024

Lees verder